Ett lantligt boende nära hav och stad

Våra rum/lägenheter finns i en av gårdens gamla korsvirkeslängor med utgång till stort härligt trädäck med hängmattor och flera sittplatser på innergården.  

Alla våra boendealternativ har egna badrum med dusch och toalett samt möjligheter till självhushåll. I våra dubbelrum finns pentry med enklare köksutrustning och i Drängabostaden finns fullt utrustat kök. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår alltid, liksom kaffe, te och flingor. För tillfället erbjuder vi inte frukost.

Wifi finns i samtliga rum. Grill finns att låna.

Vill man inte själv laga middag så finns flera trevliga alternativ, se under fliken ”omkring oss”. 

Gården finns i utkanten av Bårslövs kyrkby, 10 minuters bilfärd från centrala Helsingborg. Bussen från Helsingborg stannar precis utanför grindstolparna och resan tar ca 20 min. Till det gamla mysiga fiskeläget Råå, med fina bad, är det ca 4 km. Med bil tar man sig till både Malmö, Ängelholm samt Höganäs på ca 30 minuter.i

Våra rum

I en av våra gamla korsvirkeslängor finns vårt B&B. Inget rum är det andra likt, men alla erbjuder en härlig atmosfär med gamla träbjälkar och vackra inredningsdetaljer. 

Information

Incheckning mellan kl. 16-20 och utcheckning senast kl. 10:30, eller enligt överenskommelse.

I priset ingår lakan, handdukar och slutstädning. Köksutrustning som använts diskas av gäst före utcheckning.

Om ni vill njuta av en dag på stranden ber vi er att ta med egna badhanddukar.

Kaffe, te och flingor finns alltid på rummen och ingår.

Vi tar emot hund i Loftet men egen hundbädd medtas då vovven ej får använda rummets möbler. Tilläggskostnad på 250 kr/vistelse tillkommer. Om ni vill ta med er hund så meddela oss detta vid bokning. Observera att vi har djur som går lösa på gården så er hund måste vara kopplad.

Rökning är inte tillåtet inomhus.

Bokningsvillkor & betalningsinfo

Er bokning är bindande i och med att den bekräftas av oss via e-post.

Agiftsfri avbokning fram till kl 16:00, 2 dygn före ankomst, därefter betalar man för första natten. Utebliven gäst debiteras hela kostnaden.

Betalning sker vid incheckning, gärna via Swish.

Om du bokar fler än tre nätter så ger vi rabatt. Erbjudandet gäller bara om du bokar via vår hemsida eller kontaktar oss på 

EkoLOGI

Vi arbetar hela tiden med att bli lite snällare mot vår planet.

Våra solceller täcker ca 80% av gårdens elanvändning och du som gäst kan ladda din elbil här mot en mindre avgift.

Värme får vi genom att använda förnybart bränsle i form av träpellets. 

Vi väljer ekologiska produkter i största möjligaste utsträckning och väljer också fairtrade, när detta finns. Detta gäller även de rengöringsprodukter och tvättmedel vi använder i verksamheten. På sommaren lufttorkar vi all tvätt utomhus för att spara energi.

Vi älskar återbruk och därför har vi inhandlat många av våra möbler och inredning via auktioner och second hand butiker.