Våra djur

Här på gården bor, förutom vi, en liten flock med Gotlandsfår. Tackorna är pigga, ofta nyfikna och sociala men det varierar såklart mellan olika individer precis som hos oss människor. Lammen föds svarta men pälsen övergår så småningom i olika vackra nyanser av grått med underbara lockar.. Gotlandsfår är experter på att vara på fel sida av stängslet så därför kan det hända att du stöter på nägra som mumsar på växterna på innergården.

Våra små dvärghöns brukar gå fritt runt om i trädgården och uppskattar brödsmulor. Bli därför inte förvånade om ni får sällskap ifall ni väljer att äta er frukost eller middag utomhus på innergården.

Tre hästar finns här och två av dem tränas och tävlas av vår dotter. Den tredje, vår lilla shettis, är en odräglig men söt liten charmör.

Vår stora med snälla Broholmerhund Nala går fritt på gården och busar gärna med någon av våra två katter. Nala älskar gos och tror hon är en liten knähund fast hon väger 50 kg.

Och så har vi två kaniner, Lisa och Evert, De bor för det mesta i en stor box i stallet men brukar ha ett hus ute i trädgården sommartid.