20181017-153826-e1553870139657

Välkommen in i vårt skafferi

Närodlat och obesprutat!

Ibland producerar gården lite för mycket för att vi själva ska kunna ta hand om allt. Vi sätter då ut det till försäljning här i vårt Skafferi och/eller på gårdens Facebooksida.

Det kan till exempel vara rabarber på våren, blommor på sommaren och must, marmelad samt lammkött till hösten. Våra vackra lammskinn har vi oftast tillgängliga året runt. 

Tyvärr är det ännu inte tillåtet med gårdsförsäljning av vin i Sverige så det får vi inte sälja.

Lammkött

Ej tillgängligt just nu! Från vår lilla besättning med Gotlandsfår säljer vi livdjur till avel, lammkött samt lammskinn.

Lammskinn

Gotlandsfåren har en unik grålockig och glänsande päls som är underbar att ha som inredningsdetalj eller lägga i barnvagnen. En populär bröllops- eller dopgåva! Lammen föds svarta men pälsen övergår så småningom i olika nyanser av grått. Lammskinnen bereds på Tranås Skinnberedning och lämnar aldrig Sverige. Vi har både ekoskinn, korta lockiga samt med lång päls. Pris mellan 1600-3900 kr.

Must & Marmelad

Ej tillgängligt just nu! Persikamarmelad (250g) gjord på solmogna persikor från vår innergård. Kokt med vaniljstång och citron. God till dessertostar!