20181017-153826-e1553870139657

Välkommen in i vårt skafferi

Härodlat och obesprutat!

Ibland producerar gården lite för mycket för att vi själva ska kunna ta hand om allt. Vi sätter då ut det till försäljning här i vårt Skafferi och/eller på gårdens Facebooksida.

Det kan till exempel vara rabarber på våren, blombuketter under vissa årstider och äppelmust samt marmelad till hösten. Våra vackra lammskinn har vi oftast tillgängliga året runt.  Tryck på knappen ”beställ här” nedan om du vill ha mer information eller skicka en beställning.
Blommorna odlas av vår dotter Alice och buketter kan även beställas via instagramkontot @aliceiblomsterlandet

Tyvärr är det ännu inte tillåtet med gårdsförsäljning av vin i Sverige så det får vi inte sälja.

Lammskinn

Gotlandsfåren har en unik grålockig och glänsande päls som är underbar att ha som inredningsdetalj eller lägga i barnvagnen. En populär bröllops- eller dopgåva! Lammen föds svarta men pälsen övergår så småningom i olika nyanser av grått. Lammskinnen bereds på Tranås Skinnberedning och lämnar aldrig Sverige. Vi har både ekoskinn, korta lockiga samt med lång päls. Pris mellan 1600-3900 kr, beroende på storlek och kvalitet.

Must & Marmelad

Ej tillgängligt just nu! Persikamarmelad (250g) gjord på solmogna persikor från vår innergård. Kokt med vaniljstång och citron. God till dessertostar!